Afhalen

Afhalen te Amsterdam

Woon je of doe je gezellig een dagje Amsterdam? Kom dan vooral langs om onze trots te aanschouwen. Je treft onze winkel aan op de Linnaeusstraat nr. 100.Met de tram? Neem dan nr. 9, richting Diemen /Sniep en stap uit bij de halte van het politiebureau. Hiervandaan is het slechts 150 meter, je treft ons schuin tegenover de Hema. Al sinds 1958 trouwens. Wij zijn hele dagen vanaf 10.30 tot 18.00 uur geopend, behalve op maandag en zondag. Wij zijn dan respectievelijk alleen 's middags geopend en gesloten. Bellen kan ook, 020-694 00 62.

 

Afhalen in Naarden

Handig, hoef je de stad niet in. Op het industrieterreinb Gooimeer te Naarden is parkeren kosteloos en geen probleem. Laat ons wel even van tevoren weten dat je komt anders sta je voor een dichte deur (wij hebben daar een showroom, geen 'echte'winkel). Neem even contact met ons op en alles wordt geregeld! Wij zijn gevestigd op de Kobaltstraat 3-B, 1411 AM.

 Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »