Over ons

Vaudetassen.nl is opgericht door de Retail Trade Group BV. Wij zijn al sinds 2003 gespecialiseerd in tassen. In 1 april 2010 hebben we 'T Buideltje in Amsterdam overgenomen. Deze winkel bestaat al sinds 1958 en is daarmee de oudste winkel van de Linnaeusstraat, die doet wat die altijd heeft gedaan namelijk het verkopen van de betere lederwaren in Amsterdam. 

je vindt ons hier

Vaudetassen.nl heeft de grootste Vaude tassen collectie in de Benelux

Wij zijn dé enige en echte officiële Vaudetassen agent in Nederland en hebben de grootste Vaude tassen collectie in de Benelux. Daar zijn we heel trots op! Wij verkopen al jaren in onze exclusieve internetwinkel alle lijnen van de tassen van Vaude online en onze klanten zijn daar blij mee. 

Vaudetassen.nl gaat voor 100% duurzaam! 

Wij hebben heel bewust gekozen voor Vaude tassen omdat Vaude, begonnen als bergsport supporter terug wil geven aan de natuur wat zij als bergsporter ontvangt. Duurzaam produceren is geen vraag maar een must! Vaude heeft diverse partners om deze bijdrage echt te realiseren, geen worden maar daden:

Vaude helpt het WNF       Vaude support outdoor groepen         Vaude voor beschermen natuur

Wij willen ook ons steentje bijdragen door zoveel mogelijk recyclede dan wel duurzaam geproduceerde tassen aan te bieden en te promoten. Het is ons doel om binnen 3 jaar alleen nog maar duurzame, schone of groene tassen aan te bieden via onze webshop. 

Door aankoop van een tas steun je diverse goede doelen

Wij doneren elk jaar een deel van onze omzet aan een goed doel. Wegens het succes van onze webshop hebben we ook besloten om een dier te adopteren bij Stichting Aap en sponsoren wij het WSPA en Rode Kruis.
Met de aankoop van je tas steun je Stichting Aap              Met de aankoop van je tas steun je WSPA            Met de aankoop van je tas steun je het Rode Kruis
Naar gelang het succes van onze shop toeneemt zullen wij meerdere van dit soort initiatieven nemen. Je Vaude tas wordt op die manier een statement naar de buitenwacht toe en profiteert mens, dier en milieu van elke tas gekocht bij ons, zo simpel kan het zijn!!!

Dit zeggen klanten over ons: 

Yvonne  (23-04-2015): 'Recent een fietsstuur tas gekocht. Vlotte levering en prima service. Ik werd zelfs nog gebeld omdat er bij de aankoop van de tas nog een gratis laptoptas zat. Of ik de maat van de laptop wilde doorgeven.'

 

Martijn  (22-01-2015): 'Top bedrijf! vandaag voor de tweede keer perfect geholpen door zowel de winkel als de producent. Vaude is echte kwaliteit, vaudetassen.nl een echte aanraden. Servicegericht, duidelijk in communicatie en eerlijk!'
 
Joffry  (21-10-2014): 'Superleuke winkel, breed assortiment met prachtige tassen. Hele vriendelijke medewerkers welke mij fantastisch geholpen hebben met een tas voor mijn proefproject. Toppers!'
 
Theo  (15-07-2014): 'Laptop tas gekocht van merk Vaude. Beschrijving en foto's op de site was duidelijk.Tas was ook nog eens snel geleverd. Ik ben erg tevreden.'

Klik hier voor meer klantreviews. 

100% Veilig winkelen

Je winkelt 100% veilig bij Vaudetassen.nl. Op al onze bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassingen. Vanzelfsprekend delen wij je gegevens alleen met die partijen noodzakelijk voor de afhandeling van je bestelling.
Wij verkopen nooit gegevens door aan derden! Met andere woorden je privacy blijft volledig gewaarborgd. Voor vragen over je bestelling, onze privacy en veiligheid policy bel je met 020- 694 00 62. 

Contact Vaudetassen.nl

Je kunt ons altijd per mail bereiken op [email protected]. Voor telefonisch contact kan je tussen 11.00 uur en 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel met +31 (0)20 694 00 62, ook op zaterdag. Zo proberen wij er alles aan te doen om het winkelen bij vaudetassen.nl zo makkelijk mogelijk te maken.

Alle voordelen op een rijtje:

  1. Meer dan 20 jaar in bedrijf, dus ruime ervaring;
  2. Zoveel mogelijk milieu neutrale productie en duurzame producten; 
  3. Met 100% zekerheid veilig kopen;
  4. 96% binnen 24 uur geleverd, zo niet zeer snel daarna;
  5. Leverbaar in wel 1000 stuks per kleur per model binnen 5 werkdagen (met opdruk 2-3 weken);
  6. Top after sales, wij staan voor onze producten;
  7. We hebben ook een fysieke winkel waar je van harte welkom bent;  
  8. Aanbiedingsmail; zodra we een speciale uitverkoop, acties of nieuwe tassen binnen hebben, hoor jij het als eerste. 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »