Betaalmethoden

Je kunt bij Vaudetassen.nl op de volgende manieren betalen:

 • iDeal (internetbankieren bij je eigen bank). Betaal je met iDeal dan betaal je direct en kan je bestelling meteen worden verzonden.
 • Bankoverschrijving (Meestal binnen 3 dagen geregeld)
 • Creditcard (MasterCard, Visa, Maestro, direct verzonden)
 • Paypal (direct verzonden)
 • Rembours (betalen aan de postbode, + € 9,95 extra verzendkosten, alleen voor zendingen in Nederland)
 • Cash of Pin (indien je je bestelling komt afhalen in onze winkel 'T Buideltje te Amsterdam).

Meer over onze betaalmethoden

iDEAL

Betalen via iDeal is snel, betrouwbaar, veilig en gemakkelijk. Je rekent af in je vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens ga je naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. De methode werkt precies zoals internet bankieren. Je bank vraagt je een code in te voeren en je krijgt een autorisatiecode retour. Zodra dit klopt wordt je betaling direct geaccepteerd en verwerkt. Het bedrag wordt van je betaalrekening afgeschreven. Wij krijgen vervolgens het bericht dat de bestelling betaald is en versturen je bestelling direct. 

De banken die werken met iDeal zijn: 

   • Fortis
   • Postbank
   • Rabobank
   • SNS bank
   • Triodos bank
   • ABN-Amro
   • Friesland bank.

Overschrijven

Overschrijven kan ook, volg hiervoor de normale manier van bestellen en vink de overschrijving aan, de rest wijst zich vanzelf.

100% VEILIG betalen met Mollie

Onze iDeal- en bankoverschrijvingbetalingen worden geregeld via Mollie. Een betalingssysteem dat garant staat voor veilig betalen. Zodra je kiest voor betalen en ga je – via een veilige server – naar je eigen bank om daar de betaling te kunnen doen. Je kunt zien dat je op een beveiligde pagina bent, als je rechts een gouden slotje ziet in de URL van je bank.


Creditcard (MasterCard, Visa, Maestro)

Je voert veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde procedure en we zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

Paypal

Met PayPal kan je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je rekening om de betaling te bevestigen.
PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn je aankopen met 
PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.


Rembours

Wij verzenden ook onder rembours, dit kost €9,95 extra.  

Cash of Pin

Natuurlijk ben je altijd welkom in onze winkel ('t Buideltje) op de Linnaeusstraat 100, 1092 CP te Amsterdam. Komt je met de tram dan is het lijn 9 vanaf het centraal station, uitstappen bij het politiebureau op de Linnaeusstraat. Vervolgens ga je richting de Middenweg, wij zitten daar net voor, schuin tegenover de HEMA. Hier kan je je bestelling direct afhalen. Betalen kan met pin, credit card of contante betaling.
Daarnaast kan je nu ook in Naarden op de Kobaltstraat 3-B, je spullen ophalen. We moeten dit wel ff van te voren weten want ons magazijn is niet altijd geopend. Bel ons voor een pick up afspraak op 020-694 00 62.  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »