Schoudertassen


Egg

100% waterdicht
€40,00
Kleine schoudertas voor individueel gebruik maar ook als extentie tas op de Wolfegg, zie onderstaand! 100% waterdicht en klimaat neutraal.

Vaude Ayo S

Regenbestendig
€49,95
Oersterke, duurzame, waterafstotende, soepele iPadtas van vrachtwagendoek? Een TOPtas? Snel thuis met 100% Service!

Vaude Rom II S

Veel ritsvakken
€49,95
Compacte schoudertas met veel ritsvakken dus opbergmogelijkheden. Licht van gewicht en duurzaam geproduceerd in 4 kleuren snel geleverd voor jaren lang plezier!

Vaude CityAcc

Nieuwe collectie
€50,00
CityAcc: Kleine veelzijdige schoudertas

Vaude Ayo M

Regenbestendig
€76,00
Oersterke, duurzame, waterafstotende 13 inch Laptoptas van vrachtwagendoek? Een TOPtas? Snel en GRATIS thuis met 100% Service!

Vaude Bert M

Top model
€89,99
Met 2 karakteristieke witte strepen, van oersterke en waterafstotende vrachtwagendoek. Meerdere insteekvakken en ritsvakken. 100% service en GRATIS bezorgd.

Vaude Wista II M

Nieuw model
€102,00 €99,95
De middelgrote schoudertas voor een moderne en mobiele levensstijl. Handige opbergvakken gecombineerd met een cool uiterlijk en vanzelfsprekend 100% PVC vrij!

Vaude TorPET II

Petflessen tas
€99,95
Een ware bestseller onder LapTOPtassen van Vaude; duurzaam geproduceerd uit PETflessen. Bij vaudetassen.nl met 100% service, snel en GRATIS thuisbezorgd.

Vaude Bert L

Fors exemplaar
€99,95
Oersterke, waterafstotende en forse 15 inch laptoptas van vrachtwagendoek?Met 2 jaar garantie. Snel en GRATIS thuis met 100% Service!

Vaude Schoudertas Weiler M

100% waterdicht
€99,95
Licht, compact en waterdicht. Klimaat neutraal lokaal geproduceerd met 5 jaar garantie in 3 kleuren! Perfect voor werk of als stads tas. Gratis verzonden in NL!
Een fietstas als messenger laptop tas, om de schouders als het moet, aan de fiets wanneer het kan! Gratis geleverd.
Een fietstas als messenger bag, om de schouders als het moet en aan de fiets wanneer het kan! Gratis geleverd!
Een fietstas als messenger bag, om de schouders als het moet, aan de fiets wanneer het kan! Gratis verzonden uit voorraad! Bestel nu.

Vaude Weiler L

100% waterdicht
€109,99
Licht, stijlvol, compact en waterdicht. Perfect als laptop, werk of als stad's tas. Gratis verzonden in NL!

Vaude Martin

Top model
€119,00
Met 2 karakteristieke strepen, van oersterke en waterafstotende vrachtwagendoek. Meerdere insteek- en ritsvakken. 100% service en GRATIS bezorgd.
Een fietstas als briefcase (dus met handvat), om de schouders als het moet en aan de fiets wanneer het kan! Gratis geleverd in NL en B!

Vaude Wista II L

Nieuw model
€119,95
Grote schoudertas voor een moderne en mobiele levensstijl. Handige opbergvakken gecombineerd met een cool uiterlijk en vanzelfsprekend 100% PVC vrij!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »