Vaudetassen.nl heeft ontelbaar veel fietstassen in huis. Je kunt ze aan het stuurwiel klikken of aan de bagagedrager. Altijd geleverd met adaptor, dus de tas past altijd; 100% succes verzekerd!

Vaude Gesp of buckle voor een Vaude tas/rugzak

check de bandbreedte in mm!
€6,00
Is je oude gespsluiting kapot of ben je die verloren? Meet in mm de bandbreedte en bestel gewoon weer een nieuwe, dan is je oude tas weer als nieuw!
Deze spanband heb je nodig als je oude het na al die jaren trouwe dienst het heeft begeven. Vandaag bestelt morgen in huis.
Borstverbinding/chest belt van een Vaude rugzak.
Essentieel onderdeel als de 'oude' is verdwenen. Voor de Aqua back, Karakorum, Discover series en eigenlijk alle andere fietstassen met een Hard Back Pro (zwarte kunststof plaat).

Vaude Fietslamp

Be visible!
€9,00
Met dit super handige fietslampje zorg je ervoor dat je echt gezien wordt. Kan zowel op knipperstand of op een permanent schijnen worden gezet.
Essentieel onderdeel als de 'oude' is verdwenen. Voor de Aqua back, Karakorum, Discover series en eigenlijk alle andere fietstassen met een Hard Back Pro (zwarte kunststof plaat).
Mobiele gereedschapstas voor in je Vaude fietstas (achter), Hierin stop je je fietsgereedschap, waardevolle spullen of ander klein materiaal, die je tijdens je tocht.

Vaude BeGuided small

Nieuw design
€14,95
Deze kleine transparante hoes kan met klittenband op de VAUDE-stuurtas van de Aqua- of Road-serie worden bevestigd.
Deze "CUFFS" zorgen voor een verhoogde visibiliteit en veiligheid op de fiets. Ga maar na, je wordt eerder gespot en je broekspijp komt er nooit meer tussen.

Vaude BeGuided Big

Nieuw design
€17,95
Deze grote transparante map kan met klittenband op de VAUDE-stuurtas van de Aqua- of Road-serie worden bevestigd.
Met dit systeem klik je jouw Vaude tas in no time aan je bagagedrager van je fiets. Super makkelijk en geschikt voor alle fietstassen van Vaude zoals de Aqua Back
Universeel kliksysteem dat ervoor zorgt dat je zadeltas de Off Road S daadwerkelijk ook achter je zadel blijft hangen.
Universeel kliksysteem dat ervoor zorgt dat je zadeltas de Off Road S daadwerkelijk ook achter je zadel blijft hangen.

KlickFix

€25,99
Universeel systeem dat ervoor zorgt dat je stuurtas daadwerkelijk ook aan je stuur blijft zitten.

Vaude Tool Aqua

€30,00
Waterdichte zadeltas met een ruim vak voor gereedschap en reserveband plus een praktische klittenbandbevestiging en tevens milieuvriendelijk geproduceerd

SortYour Back

Ook een kussen
€30,00
Deze tweedelige meshtas met praktische vakindeling dient op fietsreizen als uitneembare opbergruimte voor was en toiletspullen en kan aan een haak ook opgehangen worden en als kussen worden gebruikt!
Universeel kliksysteem dat ervoor zorgt dat je zadeltas de Off Road M daadwerkelijk ook achter je zadel blijft hangen. Dit model is alleen voor de Off Road M!

Vaude Plug and Ride 2.0

one size
€35,00
Dit afneembare onderdeel zorgt ervoor dat je Vaude fietstas wordt verbonden aan je bagagedrager en wordt geleverd met reductiehaken. Let op dit past alleen op ronde bagagedrager tussen de 8 en 16 mm dik.

KlickFix voor E-bikes

Speciaal voor E-bikes
€39,99
Systeem dat ervoor zorgt dat je stuurtas daadwerkelijk ook aan je stuur blijft zitten. Nu ook voor elektrische fietsen!

Sort Your Business

Met laptopvak
€42,00
Maak van je Aqua Back fietstas nu ook je werktas!

Vaude Silkroad M

Vernieuwd!
€44,99
Een handige tas voor op de bagagedrager waar je 7 liter aan spullen kunt meenemen, is dat te weinig kijk dan naar de L of zelfs de Plus variant.
Een handige tas voor op de bagagedrager waar je max. 11 liter aan spullen kunt meenemen. Een mooie afmeting voor je E-bike batterijen in te vervoeren.

Vaude Silkroad Plus

Vernieuwd!
€59,99
De grootste tas uit de Silkroad serie waar je met gemak 16 liter extra bagage mee kan nemen. Handig om je E-bike batterijen in te vervoeren en meer!

Vaude Aqua Back Single

Best in Test
€74,95
Een begrip onder fietsers, deze 100% waterdicht gelaste fietstas . Het QMR kliksysteem maakt aanhaken zeer eenvoudig. Onmisbare tas voor alle fietsvakanties!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »