Inclusief garantie en reparatie

Onze tassen zijn voor intensief en dagelijks gebruik en dan kan er wel eens iets met je tas gebeuren. 

Voordeel van je aankoop bij Vaudetassen.nl is, dat wij je direct helpen. Je kunt contact met ons opnemen of langskomen met je tas in een van onze winkels. Wij onderzoeken het probleem en lossen dat met je op, zodat je nog veel plezier hebt van je aanschaf bij ons!

Standaard 2 jaar garantie

Je krijgt van ons standaard 2 jaar garantie op alle Vaude tassen, dit is inclusief de ritsen! Vanaf de dag van aankoop heb je hier recht op. De garantie geldt voor materiaal- en productiefouten. 
Schade aan de tas wegens 'wear and tear' en onzorgvuldig danwel onjuist gebruik vallen -zoals je zult begrijpen- niet binnen de garantie. Als er iets niet goed is, neem dan contact met ons op, samen lossen we het op.

5 Jaar garantie op Made in Germany tassen

Een deel van onze tassen is 'Made in Germany'; op deze tassen krijg je wel 5 jaar garantie! Deze tassen zijn gemaakt in Duitsland en voldoen daarmee aan de zeer strenge eisen die men daar stelt aan hun producten. Op die manier weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt en dus echt waar voor je geld. Daarnaast zijn al deze tassen waterdicht omdat de naden van de tas niet zijn gestikt maar gelast. Dit betreft bv. de Aqua Back uit de fietstassenserie. 

Reacties van onze klanten

 Marijke bruin  (23-03-2015)
Na een geweldige vakantie in Nieuw zeeland misten we van onze Vaude reistas een dop waar de tas op blijft staan. Met vaude tassen en een geweldige medewerker Patrick genaamd gemaild en een foto toegestuurd van het onderdeel van onze tas dat mistte, binnen de kortste keren was het geregeld, prima service en per koerier gebracht, onze prachtige oranje reistas staat alweer te trappelen om het volgende avontuur te beginnen, Patrxk en medewerkers, helemaal geweldig, Vaude tassen daar kom je verder mee! Groetjes Marijke en Jelle

 Marion  (26-09-2014)
Ruim een jaar geleden in Duitsland twee paar Vaude fietstassen gekocht. Onlangs kwamen wij erachter dat hier ook draagriemen bij hoorden te zijn.Vaude tassen.nl was bereid kosteloos een draagiem toe te sturen. Prima service!
 
 Cees en Ely  (05-08-2014)
Wij waren aangenaam verrast door de prima service van Vaudetassen.nl. Wij ontvingen nieuwe clips voor onze 6 jaar oude maar nog prima Vaude fietstassen. 

 Stan eerdekens  (01-08-2014)
10 jaar geleden een draagrugzak gekocht als kado voor mijn petekind. Flink gedragen geweest en nu ik zelf een zoon heb, rugzak teruggekregen, maar een clip van de schouderband ontbrak: kwijtgespeeld. Vaude heeft me toch nog kunnen helpen met een reservestuk van 9 jaar oud, hartelijk bedankt :-) Zeker 5 sterren waard 

 Jan Willem ter Weeme  (19-03-2014)
Beste Patrick, Ik heb mijn tas weer keurig gerepareerd terug. Dank voor de goede service. Met vriendelijke groeten Jan Willem ter Weeme 

 Otto Polman  (16-12-2013)
Bij de controle van een oude Vaude tas voor een lange reis bleek een gesp beschadigd. Na één mailtje direct bericht terug, de gesp zal binnen enkele dagen worden toegestuurd. Super service!

 Emeew  (13-07-2012)
Mijn (erg handige) laptop fietstas vertoonde na 1.5jr een scheur in de bevestiging. Dit is keurig en onder garantie gemaakt. 

Marc v Megroot  (05-03-2012)
Onze autische zoon zag in Duitsland een mooie rugtas op wieltjes. Na herhaaldelijk gezegd te hebben dat die ook in nederland te verkrijgen was hebben we een paar moeilijke dagen gehad. Dus terug naar Freiburg gereden en alsnog die tas gekocht. Nu 1 jaar later bleek de hendel stuk te zijn. Via google kwam ik bij Vaudetassen.nl uit. Heb deze winkel een email gestuurd en het probleem voorgelegd. Ze hebben onmiddellijk actie ondernomen en helaas kan de hendel niet gerepareerd. Maar niet getreurd, er kon een nieuwe tas opgestuurd worden, we moesten alleen maar de kleur aangeven. Waar krijg je nog deze service????? Voor dit bedrijf met deze service is een 5 als hoogste cijfer niet genoeg. In deze moeilijke tijden zijn zij zelfs bereid kosteloos een nieuwe tas te geven aan mensen waar ze nog nooit een Euro hebben verdiend. Dit is service van de allerhoogste orde, en ikzelf zou willen dat alle winkeliers/bedrijven deze service zouden leveren. Ongekende hoge service. Een zaak waar je met een zeer goed gevoel iets kunt kopen. Chapeau......

Janneke  (25-01-2012)
Bedankt voor jullie snelle en goede service! De schouderband van mijn mooie Vaude tas liet los van de tas en ik kreeg binnen 3 dagen van jullie zonder problemen een nieuwe. Dat vind ik nog eens service!En bedankt voor het onverwachte kleine cadeautje ..

 Astrid Bleumer  (30-11-2011)
Snelle en goede service: tas was kapot en ik kreeg direct een nieuwe!!!Bedankt Tim van het vaude team!!!!

 Y Boonstra  (11-03-2011)
Ik wil u heel hartelijk danken voor de snelle afhandeling van mijn kapotte koffer. Een perfect bedrijf. Heel hartelijk dank en ik zal zeer positieve reclame voor u maken. m.vr.gr Yvonne Boonstra uit Peize

 Corné  (15-03-2011)
Was een onderdeel kwijt van mijn lap top fiesttas. Na een vraag van de klantenservice om te checken of ze wel het juiste onderdeel sturen. Eea in goede orde snel ontvangen. Zelfs 2x het onderdeel. Goeie service.

 Sabine bosma  (22-10-2011)
Op dinsdag kwam ik er achter dat een hengsel van mijn drie maanden oude rode Little Albert ging scheuren. 's Avonds een e-mail gestuurd en meteen antwoord. Of ik hem even op wilde sturen. Woensdag gedaan en vrijdag had ik al een nieuwe in huis (terwijl ik dacht dat hij gerepareerd zou worden). Werkelijk een geweldige service, mijn complimenten en dank!

Marlies  (09-09-2010)
Ik heb een aantal maanden geleden een Vaude tas besteld en ontvangen. Jammer genoeg ging 3 weken geleden de rits aan de achterzijde kapot. Nadat ik contact heb opgenomen via deze site mocht ik de tas opsturen voor reparatie, aangezien er 3 jaar garantie zit op de tassen inclusief de ritsen. Tot mijn grote vreugde ontving ik gisteren een gloednieuwe tas! Wat een service!!! Super bedankt
  
 Jeroen van der Veen  (02-02-2010)
Van onze Vaude trolley's waren de bodemplaten bros geworden en op diverse plaatsen gebarsten. Hiermee verloren de trolly's hun stevigheid. Ondanks dat wij net over de garantie termijn waren en de trolley's in Duitsland gekocht hadden, heeft Vaudetassen.nl adequaat actie ondernomen. Inmiddels hebben wij kostenloos 2 compleet nieuwe trolly's retour gekregen. Een sterk staaltje klantgericht werken en een duidelijk bewijs van het nemen van de juiste verantwoordelijkheid!! Kortom, top!
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »