Klantbeoordeling: 5 sterren (vervolg)


Anja  (14-02-2012)
Geweldige tassen, super in gebruik,en hele snelle levering.
Esther  (02-02-2012)
Ik ben heel erg tevreden over Vaude-tassen! Goede voorraadinformatie en een supersnelle verzending.
Annemarie  (01-02-2012)
Supersneller service, goedkoper dan in de winkel en een geweldige tas, erg stevig en handig in gebruik. Ben er erg blij mee. Zelfs de ballonnen waren van prima kwaliteit, na meer dan 3 weken vakantie nog in topconditie.
Martijn Hoving  (30-01-2012)
Via de webshop heb ik de Little Gustav besteld. Volgens afspraak werd deze binnen de afgesproken tijd bezorgd. Helaas, in de verkeerde kleur. Via de mail contact gelegd en prettig verder geholpen. De volgende dag werd er opnieuw tas bezorgd, helaas weer in de verkeerde kleur...... Weer contact gelegd en de volgende kwam dan toch echt de juiste tas binnen. Prima tas, bevalt goed. Ondanks de verkeerde leveringen geef ik toch 5 sterren. Een fout maken vind ik niet erg, als je tenminste prettig en goed geholpen wordt. Dit heeft Vaudetassen.nl prima gedaan!
Anja Post  (30-01-2012)
Mijn producten (de pilotenkoffer en schoudertas) zijn keurig verpakt bezorgd. Vooral de ballon in de doos (teken dat er zorgvuldig met de produkten is omgegaan) vond ik erg goed. Het waren 5 sterren geweest wanneer het ook inderdaad de volgende dag was bezorgd ipv de dag daarna (dit levertermijn staat immers bij de pilotenkoffer). Ook de remindermail met nogmaals de garantie bepalingen (36 maanden) is zeer positief.
Daan  (28-01-2012)
Zeer tevreden. Alles snel en professioneel afgehandeld en prima nazorg. Aanrader!
Kees  (28-01-2012)
Ik had via de webshop een Vaude Gustav besteld en deze werd zoals beloofd netjes binnen 24 uur kosteloos bezorgd. De kleur 'Mocca' viel me echter een beetje tegen, maar zonder enig probleem kon ik de tas omruilen voor een exemplaar in de kleur 'Wood'. Goede service en vriendelijke mensen!
Janneke  (25-01-2012)
Bedankt voor jullie snelle en goede service! De schouderband van mijn mooie Vaude tas liet los van de tas en ik kreeg binnen 3 dagen van jullie zonder problemen een nieuwe. Dat vind ik nog eens service!En bedankt voor het onverwachte kleine cadeautje ..
Anne-Marie  (03-01-2012)
Wauw. Gisteren eind van de middag besteld en vanochtend de Vaude Rails 80 al in huis! Bedankt voor deze snelle, vlekkeloze service. Het was ook fijn via email en track-n-trace op de hoogte te zijn van mijn bestelling. De tas voldoet aan mijn verwachtingen, maar als tip zou het mooi zijn als er nog wat meer foto's van de tas(sen) op de site zouden zijn (bijv inhoud en achterkant). Nu maakte ik mijn keuze op basis van 1 foto + info, dat was wel even spannend. En de ballon gaf het openen van de verpakking een feestelijk tintje. Leuk. :)
Schelto  (30-12-2011)
Erg mooie tas! Hele snelle service en grappig dat er nog een extra kadootje in de doos zat. Hoe klein ook: dat is nou een voorbeeld van het WOW-effect bij je klanten teweeg brengen. Net iets extra's, I like! Zou 5 sterren zijn geweest als je op de site de tassen rondom zou kunnen bekijken.
C. der Kinderen  (25-12-2011)
Vaude-tassen.nl is een winkel zoals die hoort te zijn: afspraken worden nagekomen, communicatie is bijzonder goed en compleet. Levering perfect verpakt en snel! Site is up to date; jawel, bij vaude-tassen.nl is men wakker! Product: Vaude koerier 25 L: oerdegelijk en zoals verwacht topkwaliteit!
Maartje Geelen  (22-12-2011)
Na een bestelling terug gestuurd te hebben had ik nog geen geld terug ontvangen. Ik reageerde na een half jaar. Natuurlijk veel te laat. Maar vaude is zo aardig om toch nog het bedrag naar mij over te maken. Dit vind ik werkelijk heel klantvriendelijk. Gewoon het vertrouwen in de klant hebben dat dit allemaal waar is. Nogmaals bedankt voor deze service!
Annemiek  (20-12-2011)
Ik ben erg tevreden over de vriendelijke en goede service. De volgende dag werd de bestelling al geleverd. Zonder portokosten ook nog. Ik wilde de fietstassen omruilen voor een ander type en dat was ook geen probleem. Ben langs de winkel gegaan, die er erg netjes en overzichtelijk uitzag, en werd prima geholpen. Een adres om te onthouden! 
Claudia van der Werf  (06-12-2011)
ik bestelde online een Vaude-rugzak. De orderbevestiging was persoonlijk en erg vriendelijk. Op mijn vraag of de rugzak op tijd zou zijn voor een verjaardag werd me aangeboden een track&trace op te starten zodat ik ervan verzekerd kon zijn. Ook deze mail was snel en vriendelijk. De tas was op tijd, de ontvanger erg blij en ik erg tevreden over de goede en persoonlijke service!
Astrid Bleumer  (30-11-2011)
Snelle en goede service: tas was kapot en ik kreeg direct een nieuwe!!!Bedankt Tim van het vaude team!!!!
H.F. de Wit  (20-11-2011)
Prima tas en zeer snelle levering!
J. Pijnenborg  (20-11-2011)
Prima service en prachtige fietstassen, die van Vaude. Een aanrader!
Jopie  (20-11-2011)
Snelle persoonlijke service. Sterker nog...als reguliere online besteller. Is dit de beste, snelste, leukste service online ooit. En een geweldig product ook.
M.Binnenmars  (16-11-2011)
Op maandag een Vaudetas besteld maar helaas bleek deze een langere levertijd te hebben dan verwacht. Kreeg ik een upgrade naar een ander model welke Woensdag werd geleverd. Perfecte service en zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan Vaudetassen.nl
Hanneke  (16-11-2011)
Twee toilettassen op zondag besteld en op dinsdag al in huis. Tevens duidelijk e-mailcontact en correcte factuur. Prima en dank!
sabine bosma  (22-10-2011)
Op dinsdag kwam ik er achter dat een hengsel van mijn drie maanden oude rode Little Albert ging scheuren. 's Avonds een e-mail gestuurd en meteen antwoord. Of ik hem even op wilde sturen. Woensdag gedaan en vrijdag had ik al een nieuwe in huis (terwijl ik dacht dat hij gerepareerd zou worden). Werkelijk een geweldige service, mijn complimenten en dank!
Sam Schellings  (20-08-2011)
Als je een Vaudetas wilt bestellen, is vaudetassen.nl absoluut het beste adres. Alle modellen en alle kleuren zijn verkrijgbaar. Tevens prima toelichting op de diverse modellen. Zelf twijfelden we tussen Albert en Little Gustav, maar de beschrijving op de website heeft ons de juiste keuze doen maken. (het is een knalblauwe de Little Gustav geworden). De levering was stap voor stap te volgen via internet en we hadden de tas binnen 1 dag in huis. Top!
Vaudetassen.nl  (08-08-2011)
In reactie op onderstaande mail: Deze review pagina is niet bedoelt om als vraag en antwoord te dienen, daarvoor hebben wij een e-mail adres: [email protected] We maken eenmalig en uitzondering. De Futuna is NIET waterdicht, maar waterafstotend. Dit komt door de risten en stiksels. Het materiaal, Tarpauline, is dat trouwens wel. Een erg fikse regenbui kan ervoor zorgen dat er wat water via de rits naar binnen sijpelt. Alle Vaude tassen (producten) worden inderdaad getest op verschillende weersomstandigheden, waar u op doelt is de volumemeting die wordt gedaan d.m.v. het vullen van de tas met water, hierdoor krijg je exacte meting, die vervolgens wordt opgenomen in de beschrijving. Dit heeft NIETS te maken met waterdichte danwel afstotende functie van de tas. U bent volgens ons dus wel goed geinformeerd door de verkoper van 'T Buideltje. Wij wensen u hoe dan ook veel plezier van de tassen!
Maarten van Noorty  (05-08-2011)
Betse Vaude medewerker. Ik heb eind mei 2011 een laptop tas en van gelijke kleur een reistas/trolley gekocht. Mijn eisen waren dat ze zouden opvallen, sterk moesten zijn, makkelijk indeelbaar, prettig zouden rijden, maar omdat ik mijn laptop overal mee naar toesleep, bovenal watericht zou zijn. Afgelopen week werd ik op reis overvallen door een flinke regenbui en tot mijn verbazing blijken de ritsen van de laptioptas niet waterdicht. Dat is mij (a) niet verteld bij aankoop, maar (b) bij de omschrijving van Vaude staat dat de tassen gevuld worden met water (voor de inhoud) en getest zijn op de meest extreme weersinvloeden. Het Buideltje in A'dam waar ik ze gekocht heb beweert dat de tas alleen maar waterafstotend is en op de ritsen niet waterdicht. Dat bevreemd mij. Met name een laptoptas moet toch waterdicht zijn? Wat adviseert u mij?
P. Hendriks  (26-07-2011)
Onlangs twee Vaude-tassen online besteld. Door de afmetingen en kleur vielen die echter niet in de smaak. De tassen retour gestuurd met bijbehorende e-mail. Na wat e-mail contact werd door de afdeling verkoop bevestigd dat de tassen in goede orde waren ontvangen. vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst. Deze tas werd weer snel en prima geleverd. Het openstaande restantbedrag is daarna direct op mijn rekening teruggestort. Prima service met geen extra verzendkosten! Verbetersuggestie: foto's plaatsen van de binnen- en achterkant van de tassen.
Ien  (21-07-2011)
De levering en service? ... samengevat in 1 woord: KLASSE. En dan heb ik niets te veel gezegd!
M. vd Bosch  (20-07-2011)
Binnen 24 uur na bestelling ontvangen,goed verpakt,prima. Ik had al een paar witte fietstassen achter,maar kon nergens voortassen vinden. Gevonden! Had alleen hetzelfde formaat verwacht, omdat telefonisch werd gezegd dat er maar één formaat is en deze zowel voor als achter bruikbaar zijn. Maar goed, ze zijn mooi en passen goed bij m'n witte fiets.
Biennie  (16-07-2011)
Vrijdag aan het eind van de dag besteld, zaterdag al in huis! Zeer tevreden hierover. Wel vind ik het jammer dat de tas (Little Albert) op de foto op de site 2 sluitingen aan de voorzijde heeft maar in het echt slechts 1. 2 vind ik mooier en het had er eigenlijk bij moeten staan. Maar hij is te mooi om hem niet toch te houden...
Simone  (27-06-2011)
De tassen in de kleur die ik had uitgekozen waren in de omgeving van mijn woonplaats overal uitverkocht. Bij Vaude-tassen waren beide tassen niet alleen nog op voorraad, zij werden ook binnen de beloofde termijn keurig verpakt aan huis bezorgd. Bovendien wordt elke stap in de afleverprocedure via mail bevestigd. Goed geregeld!
Hans  (22-06-2011)
snelle en correcte service. Mooie tas!
C. Schimmel  (22-06-2011)
De vaudetassen die ik heb... GEWELDIG! Het materiaal: Tarpoline is: onverwoestbaar. mooi van kleur. (naar keuze) afwasbaar. waterdicht. Tijdsloos. "Tarpoline het nieuwe leer." Niet omdat het door de jaren heen mooier wordt, maar gewoon omdat het mooi is en die kwaliteit niet verliest door de jaren heen. Al 4 jaar geleden een tas(Gustav) gekocht die er nog steeds goed uitziet en ik graag gebruik. Nu onlangs de xaver gekocht; wederom FANTASTISCH! aanrader!
Hermen  (22-06-2011)
Mijn Vaude Theta werd geleverd één dag nadat ik hem besteld had. Prima service!
klaas  (17-06-2011)
Geweldige tas de Vaude Gustav, enorm veel ruimte voor laptop en andere benodigdheden, en zeer snel geleverd!  
Marc  (09-06-2011)
Uiterst prettige en persoonlijke communicatie (zowel telefonisch als per mail) en zeer vlotte bestelling. Bestelde product voldeed aan beschrijving en bevalt prima. Mocht ik weer iets nodig hebben dan kom ik zeker bij jullie terug!
Astrid  (04-06-2011)
Snelle levering maar vooral ook een goede, vriendelijke en snelle afhandeling van retouren. Zeker goed om dat ook eens te melden.
Nynke  (19-05-2011)
Zeer goede service. De tas (Little Gustav) was enorm snel binnen. Natuurlijk meteen in gebruik genomen en het is boven verwachting. Nog meer vakjes dan ik verwacht had, ideaal!
Chrysi  (19-05-2011)
Heel tevreden met de service. En de tas (PETula) vind ik superfijn, en ook heel mooi! Ben een fan van Vaude en nu dus ook van deze webwinkel.
Carla Prins  (17-05-2011)
Eigenlijk had ik het kado te laat besteld... Maar dankzij het extra telefoontje van Vaude-tassen.nl naar de leverancier, kon ik het toch nog op de verjaardag geven! Superservice!
Fred van der Meer  (16-05-2011)
Ben Zeer tevreden over de behandeling en levering. super snel.Ga zo door.
Victoria  (12-05-2011)
Vaude-tassen.nl is een heel prettige site, met geweldig snelle levering en goede, klantvriendelijke service. En de tassen zijn prachtig, stevig, stoer, groot en duurzaam
Mick  (10-05-2011)
little gustav besteld die was, zoals het hoort, spoedig en zonder problemen geleverd. Opmerking voor Vaude; wat mij betreft mogen er wat meer en gedetailleerdere foto's van geopende tassen op de site staan.
Saskia  (07-05-2011)
Little Albert tas en portemonnaie besteld. Dacht dat deze te klein was maar viel reuze mee. Alles wat je nodig hebt past erin. Bestelling van tas in winkel duurde meer als een week. Dus snel naar deze site en de volgende dag s'ochtends kon ik de tas al gebruiken op vakantie..... Mooie,handige tas. Past heel veel in.Verpakking leuk en origineel met ballon en Edelweis zaadjes.
Mike  (06-05-2011)
Goede service en snelle levering! Ik heb de Vaude Augsburg M gekocht. Prima product, past alleen niet aan bagagedrager fiets met vierkante buisjes.
Jeannine  (26-04-2011)
Ik heb de Vaude Tacora besteld. super mooie rugzak, veel vakken, vooral het tussenvak, waardoor je dus vanaf de onderkant aan je spullen kunt (zonder eerst hele rugzak leeg te laden is super. De service is geweldig, had iets niet goed gedaan met bestelling, werd meteen gebeld met uitleg en super super snelle levering, dag erop smorgens om 09.00 uur was het pakket al. Grappig en goed idee met die ballon..... en erg leuk, de zaadjes voor Edelweis in de tuin... als er weer een Vaude tas bijkomt, weet ik waar die besteld gaat worden!
jos  (16-04-2011)
Vaude Xaver rugzak past prima laptop 15'in achterste vak. Fijn formaat en draagcomfort. Zowel voor naar werk als een dag Parijs.
P.Mioch  (16-04-2011)
Prachtige tas en echt enorm snelle levering: dezelfde dag nog!
R.J. Holtrigter  (16-04-2011)
Rails 40 en 80 besteld, trolleys werden vlot en correct afgeleverd. De trolleys zagen er prima uit. De rugdraagoptie op de 40 ziet er goed uit en kan handig zijn als je een grote en een kleine trolley tegelijk moet vervoeren als je alleen reist (denk aan het je verplaatsen op (rol)trappen). Het rugdraagstysteem lijkt te voldoen en is ook makkelijk weer op te bergen. Dat opbergen ligt anders bij het rails 80 model: terugstop-opening is zeker voor grote handen erg klein. De opbouwtas is leuk en niet ONbruikbaar, zeker handig met leuke en ruime net-insteekzakken in het voorvak (groot genoeg voor een flesje). Het blijft een compromis uiteraard en de afsluitbaarheid ervan (indien gevuld) op ev. vliegreizen lijkt mij niet geweldig. Het grote laaddeel is prima afsluitbaar. De verhoudingsgewijze wat smallere bouw van de rails 80 maken 'm goed draagbaar op de rug. Degelijkheid lijkt ok, moet zich bewijzen in gebruik, maar er is 3 jaar garantie.
Peter  (13-04-2011)
In eerste instantie de verkeerde tas besteld door een verkeerde interpretatie van de beschrijving, maar de afhandeling van de retourname en levering van de juiste tas ging allemaal zeer voorspoedig en behulpzaam. Ben zeer tevreden met de gekozen tas "Vaude haPET laptoptas" welke een zeer degelijke indruk maakt, netjes is afgewerkt en prettig draagt.
Bart Visser  (11-04-2011)
Alweer een mooie tas: een little Gustav! Razendsnel geleverd. Zeer tevreden.
Vaudetassen  (11-04-2011)
In reactie op onderstaande review is het van belang te weten dat wij in de regel ALTIJD met TNT verzenden. Tassen die rechtstreeks vanaf Vaude Duitsland worden gestuurd gaan met GLS. GLS levert NIET aan de buren en ook NIET op zaterdag, TNT doet dat wel vandaar dat wij ze ook in ruim 90% van alle leveringen gebruiken!
Lorraine Gijsen  (11-04-2011)
De tas, een kinder marine blauwe, die we hebben besteld is echt perfect! Gemakkelijk te dragen en ziet er erg mooi uit. De service bij Vaude tassen is bijzondergoed, uitstekend geholpen toen de tas niet bleek te zijn afgeleverd. De bezorgsienst waar zaken mee gedaan wordt: GLS, is erg slecht. Geen service en klantonvriendelijk. Komen beloften niet na en hebben fout gemaakt. Toch geef ik hiervoor slechts een ster aftrek. Na wat gedoe is de tas, ondanks GLS goed aangekomen. Prachtige tas!
Vanessa  (11-04-2011)
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Superservice en levering. Ik ben 100% tevreden. Top!
anet schalkwijk  (01-04-2011)
Ik ben heel blij met mijn nieuwe tas, de little Albert, en erg tevreden met de snelle en vriendelijke service. Dikke pluim!  
auke  (29-03-2011)
Na een lange zoektocht de Cycle 25 besteld. Voor mijn werk wissel ik fietsen en OV vaak af. Na wat proberen van drager voor fiets en rugzak gaat het wisselen vrij eenvoudig. Veel ruimete voor Laptop en andere spullen.Het enige nadeel is het relatief kleine handvat bovenop de tas. De winkel is uitstekend, snelle service.
Peter Miedema  (29-03-2011)
Ik heb de Vaude Gustav gekocht, een fantastische tas. Ideaal voor mijn laptop en dan kan ik nog ontzettend veel andere zaken meenemen als ordners, boeken, etc. Ook het materiaal zit er goed uit en lijkt mij zeer duurzaam. Deze tas nu een week in bezit en super tevreden. Tevens is de service van Vaudetassen.nl super te noemen, ik had een fout gemaakt in de bestelling, toen ik dit meldde per email, kreeg ik binnen 10 minuten een reactie, dat de aanpassing gemaakt was! Nog nooit zo'n snelle service mee gemaakt! Helemaal top!
Stefan Janssen  (25-03-2011)
's Ochtends een tas besteld, dezelfde ochtend nog reactie gekregen. Bijzonder klantvriendelijk benaderd. Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met de gang van zaken van een internetaankoop! (Op de vorige keer dat ik hier al een tas had besteld na!!). In 1 woord: Geweldig!
J.Bijker  (21-03-2011)
's Middags besteld via indernet en de volgende morgen reeds bezorgd. Prima verpakking (met een leuke oranje ballon). Stuurtasje ziet er goed uit en is handig. Zeker aan te bevelen.
Ilse  (21-03-2011)
Meerdere Vaude tassen in de winkel gekocht. Nu erg weinig tijd, dus via de website kopen is een uitkomst. Klantvriendelijkheid is top. Snel antwoord op vragen en direct contact als het even allemaal niet zo handig verloopt tijdens het bestellen ;-)
Sandy  (20-03-2011)
Ik heb de Vaude Albert besteld, mooie en fijne tas, sterk, goede kwaliteit en fijne indeling qua vakjes. En daarbij zeer nette en snelle service bij vaude tassen.
Corné  (15-03-2011)
Was een onderdeel kwijt van mijn lap top fiesttas. Na een vraag van de klantenservice om te checken of ze wel het juiste onderdeel sturen. Eea in goede orde snel ontvangen. Zelfs 2x het onderdeel. Goeie service.
Y Boonstra  (11-03-2011)
Ik wil u heel hartelijk danken voor de snelle afhandeling van mijn kapotte koffer. Een perfect bedrijf. Heel hartelijk dank en ik zal zeer positieve reclame voor u maken. m.vr.gr Yvonne Boonstra uit Peize
marcus  (07-03-2011)
top! donderdag bestelde ik de citybag Helgoland. Betaling gedaan via Ideal, gelijk een bevestiging gekregen. Daarna bericht van de datum van levering ontvangen. vrijdagmiddag geleverd! snelle service en klantvriendelijkheid, perfekt!
vaudetassen.nl  (05-03-2011)
Ons antwoord op onderstaande vraag: ons systeem gaat ervan uit dat het land van waaruit besteld wordt ook geleverd wordt. Mocht dit niet het geval zijn, zoals onderstaand, dan storten wij de leveringskosten gewoon terug! Zo simpel is het...
annelies scheltens  (05-03-2011)
Geachte medewerkers, de bestelling was zeer snel, en de koffer grandioos!!!Alleen begrijp ik niet, dat ik 8 euro leveringskosten moest betalen? ik heb het besteld(woonachtig in Belgie) maar heb het laten leveren in Nederland, en betaald via de Rabobank(Nederland) en het bedrag is boven de 150 euro, graag hoor ik van U met vriendelijke groeten a.scheltens
Trudy  (03-03-2011)
Helemaal goed! Voldoet aan de hooggespannen verwachtingen. Goed op de hoogte gehouden, snek, duidelijk en volgens afspraak. De Arubatrolly is helemaal top en word erg blij als ik hem gebruik? Alles klopt:).
Addy  (03-03-2011)
Zaterdagavond bestelde ik de wizard air 24 + 4 rugzak. Betaling gedaan via Ideal.(= ideaal!) Van de opdracht en betaling gelijk een bevestiging gekregen. Daarna bericht van de datum van levering ontvangen. Dinsdagmiddag de rugzak in huis. Alles perfect en supersnel geregeld! Over de rugzak zelf kan ik niets zeggen, want die geef ik cadeau aan mijn broer voor zijn verjaardag. Hoe dan ook:voor een fantastische snelle service en klantvriendelijkheid: niets dan lof!
Andre  (28-02-2011)
Graag wil ik hierbij even laten weten dat we uitermate tevreden zijn over de wijze waarop onze bestelling werd afgehandeld. De tas was niet direkt leverbaar maar werd met spoed besteld. Vaude-tassen.nl heeft zeer veel moeite gedaan om de tas snel binnen te krijgen en deze zo snel mogelijk naar mij door te zenden. Het resultaat mag er zijn: Een prachtige tas en op tijd binnen om aan de jarige ontvanger te kunnen geven. Hartelijk dank!
Yvonne  (21-02-2011)
De laptoptas bevalt goed, hoewel ik m eigenlijk iets te groot vindt om relaxed over je schouder te hangen. De service was prima net als de zeer snelle levering.
Anne Marie  (30-01-2011)
Bedankt mensen van Vaudetassen.nl. Zeeeer tevreden met de tas en snelle levering/service. Ik kom zeker terug want jullie zijn echt een aanrader en jullie tassen zijn geweldig! Groetjes Anne Marie
A.Reinstra  (01-01-2011)
De tas die ik had beviel erg goed en toen deze gestolen werd kon ik geen beter alternatief vinden dan gewoon weer dezelfde te kopen. Het is een praktische tas die makkelijk groter te maken is. Vooral de rug is plezierig als het warm weer is en draagt comfortabel. De tas, werd ondanks de feestdagen, binnen 1 dag bezorgd! Ik was/ben zeer blij en tevreden met de tas.
Ankie  (18-12-2010)
Vanwege het feit dat de Vaude Futuna tas groot, en daarmee onhandelbaar was voor mijn dochter die een mobiliteitsprobleem heeft, heb ik helaas deze tas moeten retourneren. De Vaude Futuna is echter wel de mooiste laptop trolley die ik ken. Bovendien is Vaude een geweldig merk. Dus heel fijn dat vaudetassen.nl er is. De service is erg goed, retourneren was geen probleem en na aankomst van mijn retourzending werd het aankoopbedrag meteen teruggestort. Vaudetassen.nl is een aanrader als je goede tassen meteen visie zoekt. Ankie.
Maartje  (16-12-2010)
Super blij ben ik met mijn nieuwe tas. Gisteren besteld en vandaag al bezorgd. Wat een service. Ik had al een little oskar ( blauw en olijf). Deze tasjes zijn ook heel handig. Maar soms wil je wat meer meenemen. Een hele grote tas leek mij ook niet handig. Dan is dit een heel goed alternatief. Er kan van alles in maar is toch niet zo'n grote tas. Binneninin ook nog wat handige ritsvakjes. Vooral het kleine voorvakje voor mobile en sleutels is praktisch. Wat is hij mooi. Echt een mooie paarse kleur. Nogmaals ik ben er heel blij mee. Voor iedereen een aanrader! Maartje
Michael  (04-12-2010)
Medio augustus 2010 de Vaude toilettas Wrapper II besteld. In overleg i.v.m. voorraad deze Vaude Toilettas Wrapper I ontvangen. Deze heb ik met plezier gebruikt tijdens mijn vakantie in Thailand. Tijdens deze vakantie (op de terugreis)is het spiegeltje gesneuveld. Hiervoor heb ik contact opgenomen en deze wordt netjes onder service geherleverd. Bedankt voor deze service!  
Lilian Leeuwenburgh-Stolwijk  (07-11-2010)
Sinds een paar dagen geniet ik nu van mijn paarse (grijze) PETula, wat een prachtige tas! Mijn laptop past er makkelijk in en ik kan nog veel meer meenemen, wat eigenlijk ook altijd wel nodig is. De service van de webshop was buitengewoon, ik had de tas écht met een dag binnen. Als ik weer eens een tas nodig heb, dan weet ik het wel. Dankjulliewel en maak vooral meer van die gerecyclede tassen, ik ben een fan! :-)
Marco  (04-10-2010)
Op vrijdag de fietstas Cycle 30 besteld en op zaterdag de tas al binnen. Lekker vlot dus. Ik heb lang gezocht naar een geschikte fietstas voor een 17 inch MacBook Pro. En volgens mij is de Cycle 30 de enigste 17 inch laptoptas die je aan je fiets kunt bevestigen. Een echte aanrader dus.
Marlies  (09-09-2010)
Ik heb een aantal maanden geleden een Vaude tas besteld en ontvangen. Jammer genoeg ging 3 weken geleden de rits aan de achterzijde kapot. Nadat ik contact heb opgenomen via deze site mocht ik de tas opsturen voor reparatie, aangezien er 3 jaar garantie zit op de tassen inclusief de ritsen. Tot mijn grote vreugde ontving ik gisteren een gloednieuwe tas! Wat een service!!! Super bedankt
Renate  (11-08-2010)
Ik heb de laptoptrolley gister ontvangen nadat ik hem eergister heb besteld. super snelle levering en met I-deal makkelijk betalen. Ik ben in 8 tassenwinekls geweest maar nergens deze stoere (een keer niet zo'n kantoorkoffer) laptoptrolley gevonden. Sterk materiaal en hij rolt voortreffelijk.
ROON  (03-08-2010)
De toilettassen van Vaude zijn bijna niet in normale winkels te verkrijgen. Daarom was deze site een uitkomst. Ik kwam precies tegen wat ik zocht voor een hele scherpe prijs. De bevestiging, betaling en verzending gingen heel snel. Een reclame voor het internetshoppen! Na het uitblijven van mijn betaling werd ik vriendelijk gebeld om tot betaling over te gaan. Een dag later had ik de bestelling binnen. De klantvriendelijkheid, snelle service en levering onthoud ik voor een volgende aanschaf van een tas. Ik kan het iedereen aanraden!
Ronald Luiten  (23-07-2010)
Heldere website, makkelijk om bestelling te plaatsen en indien gewenst kun je gelijk via Ideal betalen. Direct een klantvriendelijke bevestiging gekregen en inzicht in de voortgang van de levering. De trolley is op de afegsproken dag afgeleverd in goede staat. Kortom: Kan niet beter! Hier krijg je als klant nog echte service.
Marlie  (20-07-2010)
Perfecte service, snelle levering! Zorgvuldig verpakt, met twee oranje ballonnen erbij!
Sonja Ruijs  (12-07-2010)
De service is erg goed, persoonlijk en snel! Antwoord op een vraag per mail is nog dezelfde dag en ook de snelheid van verzending en betalingsafwikkeling zijn uitstekend! Vriendelijke groet, Sonja Ruijs
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »